Cvičení :: Ostrava :: Kavitace, Vacutherm, Liposukce, BodyRoll / Rolletic, Lymfodrenáž, Masáže, Vacu space therm

Naše nabídkaNaše nabídka


MENU UŽIVATELEMENU UŽIVATELE




Rekondiční cvičení

Cvičení na rekondičních stolech je revoluční nadčasová metoda cvičení, štíhlení, upevnění svalù a zároveň rehabilitace není omezena věkem.

Efekt jedné cvičební hodiny odpovídá až dvěma hodinám v posilovně nebo 2 hodinám cvičení na zemi, bez potu a únavy.

Rehabilitační účinky cvičení oceníte zejména pokud máte problémy s pohybovým ústrojím (klouby, kyčle, horní a dolní končetiny, páteř), případně trpíte srdečními a oběhovými problémy, máte astma, problémy s křečovými žilami, vodnatelností, nebo nadváhou, je motorizovaná gymnastika pro Vás.

Naše klientky potvrzují, že vedle zlepšení fyzické kondice je výrazný účinek na psychickou vyrovnanost a vzrùst sebevědomí. S úlevou si zacvičí také astmatičky, ženy po endoprotézách a infarktech. Rovněž je zajímavý vliv na ženy, které nemohou otěhotnět. Výrazným posílením pánevního dna se již několika z nich toto podařilo. Aby bylo cvičení efektivní je třeba s každým stolem spolupracovat, např. zatahovat břišní či hýžïové svaly, tlačit končetiny v rùzných intervalech do stran, správně dýchat apod. Není pravdou, jak si řada lidí myslí, že budete pouze ležet! I pro ženy se zdravotními problémy máme připraveny alternativní zpùsoby cvičení!

Pro koho je cvičení vhodné: Zvláště pro ženy, které chtějí v krátkém čase zpevnit a zeštíhlit svou postavu nebo si zlepšit svùj zdravotní stav. Doporučuje se pro ženy, které mají potíže s artritidou (klouby budou pohyblivější a svaly se posílí), při bolestech v zádech (krční a bederní páteř), pro astmatičky, při poruchách srdce a krevního oběhu, při křečových žilách, vodnatosti a v neposlední řadě pro ženy mající potíže s nadváhou.

V Našem studiu je pro Vás připraveno 7 rekondičních stolù poháněných elektromotorem.

Sestava 7 rekondičních stolù s regulovatelnou rychlostí nabízí cvičení atraktivní pro všechny věkové skupiny, včetně klientù se zdravotními obtížemi a nadváhou.

Postupně přecházíte z jednoho stolu na druhý. Na každém stole budete 8 minut a postupně procvičíte svaly celého těla. Deset rychlostních stupňù umožňuje vhodně kombinovat pasivní cvičení se svalovými kontrakcemi v rùzných délkách.

Potřebujete dlouhé tepláky, tričko, ponožky a ručník pod hlavu. Na hodiny se objednáváte a mùžete si vybrat takový čas během dne, který zrovna Vám vyhovuje. Nemusíte se obávat selhání, na první hodině je třeba používat zařízení pasivním zpùsobem a uvidíte sama, jak rychle si cvičení osvojíte. Pro dosažení maximálních výsledkù je třeba docházet minimálně 2x týdně, nejlépe po dobu 6-ti týdnù.


Posilovač břicha a bokù

Napíná a zeštíhluje břicho, boky, stehna, lýtka, zlepšuje tvar sedu. Rytmickými pohyby rozkládá tukové polštářky na hýždích, bocích a stehnech. Výrazně pùsobí proti celulitidě.


Zeštíhlovač bokù a břicha

Posiluje dolní část zad, hýždě, procvičuje stehenní svaly, vypíná a zeštíhluje boky, břicho pas, zlepšuje tvar hýždí, rozptyluje celulitidu. Posiluje svaly pánevního dna.


Zeštíhlovač pasu

Posiluje tělo do stran. Tento pohyb posiluje a zpevňuje břišní svaly a svaly v oblasti bederní páteře. Pomáhá zlepšit svalový tonus celého těla a zeštíhlit linii pasu.


Posilovač břicha

Napíná a zeštíhluje břicho, stehna, lýtka, posiluje dolní část zad. Obnovuje elasticitu svalù v pase a zvyšuje pružnost celého těla. Výsledkem používání tohoto stolu je hladké a pevné břicho.


Posilovač nohou

Zeštíhluje a tvaruje nohy, boky, hýždě. Posiluje především stehenní svaly a tvaruje vnitřní a vnější stranu stehen. Procvičuje kyčelní a kolení klouby, upravuje cirkulaci krve v dolních končetinách.


Posilovač horní části
těla

Zlepšuje celkové držení těla, rovná hrudní koš, vypíná a zeštíhluje horní část paží, prsa, břicho, lýtka a stehna. Účinně odstraňuje bolesti zad zpùsobené jednostrannou zátěží.


Cirkulátor – veslice

Veslování posiluje prsní svaly, triceps, biceps a ramena. Cirkulátor – zlepšuje krevní oběh mírným vibračním pohybem. Uvolní napjaté svaly a pomáhá zbavovat tělo přebytečné vody a toxických látek. Dává pocit relaxace a znovunabytí energie.



Návštěvnost
 Týden
 Včera
 Dnes
 Celkem 510 
2016 © PiDi Soft |  Mapa stránek  |  Odkazy