Bylinná parní lázeň - Baobab - napařovací bylinné zábaly :: Ostrava :: Kavitace, Vacutherm, Liposukce, BodyRoll / Rolletic, Lymfodrenáž, Masáže, Vacu space therm

Naše nabídkaNaše nabídka


MENU UŽIVATELEMENU UŽIVATELE




Bylinná parní lázeň Baobab

Bylinná parní lázeň Baobab je určena pro relaxační i rehabilitační procedury. Doporučuje se použit i před samotnou masáží nebo kosmetikou, kdy se používá pro prohřátí a uvolnění celého těla. Teplota uvnitř zařízení je do 45°C s maximální vlhkostí, kde dochází k napařování celého těla. Jedná se o velice relaxační a uvolňující proceduru. Procedura probíhá tak, že klient si lehne do "napařovacího" boxu (pozn.: hlava je mimo box) a nechá na sebe pùsobit sílu páry promíchanou s bylinami.

V bylinné parní lázni Baobab je možné pocítit uvolnění napětí (nervové i svalové), vyčišují se póry, dochází k celkové relaxaci, osvěžení, povzbuzení. Horká pára stimuluje krevní oběh, vyplavuje toxické látky, příznivě pùsobí na ple a pomáhá překrvením osvobodit od pocitù únavy, stresù a depresí.

Při aplikaci páry obohacené o vonné silice léčivých bylin a tepla se čistí pokožka a podporuje její elastičnost.


Příznivé účinky bylinné parní lázně :

  • zlepšení struktury pokožky – zpevnění pokožky Bylinná parní lázeň Baobab
  • podpora tvorby nových buněk – regenerace těla
  • zvyšuje imunitu organismu
  • odstranění křečí a prohřátí svalstva
  • zmírnění bolesti pohybového aparátu
  • zlepšení krevního oběhu, regulující metabolismus
  • vyčištění pleti – omlazující vzezření
  • zvýšení pružnosti a tónusu tkání
  • stimulace endokrinního systému – poskytující prevenci
  • celkové uvolnění redukce hladiny stresu – relaxace
  • podpora hubnutí, udržování tělesné hmotnosti – optimalizace hmotnosti
  • poskytuje prevenci a zajišuje zmírnění zdrav. potíží
  • sjednocuje tělo a mysl – bylinná inhalace, napařování

Parní lázně jsou horké lázně (40-55°C) s vysokou vlhkostí vzduchu (až 100%). Toto jedinečné klima pùsobí blahodárně na lidský organismus. Hlavní rozdíl mezi klimatem v sauně a parní lázni je ve vlhkosti. Vzduch v sauně je suchý a mùže citlivé jedince dráždit. Např. pro astmatiky je zaručeně vhodnější pára než saunování. Prohřívání má na organismus pozitivní účinky. Parní lázně se i dnes aplikují v lázních a rehabilitačních zařízeních jako podpùrný prostředek při léčbě astmatu, dýchacích onemocnění, revmatismu, chrapotu, svalových onemocněních a poruchách prokrvení. Parní lázně celkově stimulují celý organismus. V parní lázni dochází k výraznému pocení. Prohřívání organismu má za následek aktivování detoxikačních procesù a spalování tukù, takže parní lázně jsou také výraznou podporou při hubnutí.


Bylinná parní lázeň

Inhalace páry - je výborným léčivým prostředkem při rýmě, zánětu prùdušek, hrtanu, zánětu nosních dutin, bronchitidě a při zápalu plic. Vlhký vzduch rozpouští i silné vrstvy hlenu a zklidňuje bolestivá místa.Během inhalace páry se otevírají kožní póry, z pokožky se vyplavují nečistoty a bylinky pùsobí na ple regeneračně. Inhalací páry lze proto také využít i jako kosmetického prostředku při léčbě akné a rùzných kožních onemocnění.


Bylinná parní lázeň Baobab

POUŽITÍ BYLINNÝCH SMĚSÍ

NATURA

Uvolňující procedura, která přináší celkový pocit klidu. Díky eukalyptu je vhodná i při nachlazení. Silice z eukalyptu a borovice mají výrazné účinky na horní cesty dýchací.

Vhodná je při revmatismu a bolestech svalù, kloubù či hlavy.

Směs je vyrobena z čistých přírodních surovin. Není použito žádných barviv ani aromat.
Baleno: v nálevovém sáčku -100g

ANTISTRES

Lehká svěží procedura s oživujícími účinky, která pozvedne Vaši náladu. Je vhodná při pocitech psychického vyčerpání a celkové únavě, při vysokém krevním tlaku a hodí se pro citlivou a namáhanou pokožku. Blahodárně pùsobí při lupénce a kožních ekzémech. Kombinace citrónové trávy, meduňky a mořské soli Vám připraví dokonalý zážitek.Směs je vyrobena z čistých přírodních surovin. Není použito žádných barviv ani aromat.
Baleno: v nálevovém sáčku -100g

SWEET NIGHT

Osvěžující procedura, která na Vás bude pùsobit silou deště provoněného bílými květy jasmínu.

Jasmínový květ povzbuzuje smysly, posiluje sebevědomí, zlepšuje náladu a pùsobí jako afrodiziakum. Kombinace jasmínu, pomeranče a mořské soli výrazně zlepšuje krevní oběh.Směs je vyrobena z čistých přírodních surovin. Není použito žádných barviv ani aromat.
Baleno: v nálevovém sáčku -100g

CLEAN SKIN
Procedura bohatá na minerály a vitamíny A a E, které stimulují činnost buněk produkujících kolagen a elastan. Tím pùsobí jako prevence proti stárnutí pokožky. Kromě toho má výrazné hydratační, zjemňující a vyhlazující účinky. Olivový list a lněné semínko dodávají pokožce potřebnou hydrataci a výživu. V kombinaci s mořskou solí se stává exklusivním pomocníkem při péči o Vaši pokožku. Směs je vyrobena z čistých přírodních surovin. Není použito žádných barviv ani aromat.
Baleno: v nálevovém sáčku - 100g

FRUIT COCTAIL
Procedura jemně čistící, zanechává na pokožce svěží a oslnivou vùni citrusových plodù.V kombinaci s měsíčkem lékařským a mořskou solí se stává koupelí zklidňující pokožku. Podporuje tvorbu nových tkání a tím urychluje hojení kùže, rùzné kožní záněty, menší poranění kùže, omrzliny, křečové žíly i některé typy ekzémù Směs je vyrobena z čistých přírodních surovin. Není použito žádných barviv ani aromat.
Baleno: v nálevovém sáčku - 100g

DREAM
Romantická procedura, která osvěží i zklidní Vaše unavené tělo.Kombinace mořské soli, levandule a slézu maurského zklidňují psychiku a navozují uvolnění svalstva. Díky rozmarýnu je tato koupel vhodná pro osoba s nízkým krevním tlakem, má detoxikační účinky a výrazně posiluje imunitní systém. Směs je vyrobena z čistých přírodních surovin. Není použito žádných barviv ani aromat.
Baleno: v nálevovém sáčku - 100g

ORIENTAL Něžná procedura, která provoní Vaši pokožku rùžovou vùní. Koupel regeneruje ple a zabraňuje předčasnému stárnutí kùže. Rùžové okvětní plátky v kombinaci s mořskou solí ve Vás vyvolají pocit klidu a harmonie. Stává se luxusním zážitkem, který si příště nenecháte ujít. Směs je vyrobena z čistých přírodních surovin. Není použito žádných barviv ani aromat.
Baleno: v nálevovém sáčku - 100g

MAGIC POWER
Silná a účinná procedura nejen pro povzbuzení organizmu. Vaší pokožce dodá příjemnou přírodní vùni skořice, která voní po několik hodin.Právě díky schopnosti prohřát lidský organismus je skořice vhodná jako prevence proti nachlazení. V kombinaci s čajovníkem a mořskou solí, získáte ideální podmínky, které nejen, že zbaví tělo únavy a příjemně osvěží, ale navíc vyplaví z těla škodliviny, zlepší krevní oběh a doplní organizmu minerální látky.Směs je vyrobena z čistých přírodních surovin. Není použito žádných barviv ani aromat.
Baleno: v nálevovém sáčku - 100g

SEA BREEZE
Nostalgická procedura z heřmánku, který nejen provoní Vaši pokožku, ale zároveň dodá tělu příjemný pocit uvolnění a pohody a navodí atmosféru dětství. Květ měsíčku v kombinaci s mořskou solí pùsobí protizánětlivě, redukuje vrásky a ochraňuje ple proti budoucím příznakùm stárnutí. Směs je vyrobena z čistých přírodních surovin. Není použito žádných barviv ani aromat.
Baleno: v nálevovém sáčku -100g

BRISK AIR

Příjemná, chladivá procedura, která navozuje pocit uvolnění, provoní Vaši pokožku.

Směs vyrobena z čistých přírodních surovin. Není použito žádných barviv ani aromat.

Baleno: v nálevovém sáčku – 100g

FREE BREATH

Tato směs bylin s mořskou solí pùsobí hlavně na dýchací ústrojí. Pùsobí antisepticky.

Směs vyrobena z čistých přírodních surovin. Není použito žádných barviv ani aromat.

Baleno: v nálevovém sáčku – 100 g

FIT STYLE

Opakovaná procedura nabízí možnosti snižování nadváhy v kombinací se správným stravovacím režimem.

Směs vyrobena z čistých přírodních surovin. Není použito žádných barviv ani aromat.

Baleno: v nálevovém sáčku – 100g

KONTRAINDIKACE – BYLINNÉ PARNÍ LÁZNÉ BAOBAB

Pro zdravý organizmus nepředstavuje ani dlouhodobější používání Bylinné parní lázně žádné nebezpečí.

Opatrnější používání zařízení je třeba volit, kdy je tělo oslabeno nemocí, za kontraindikaci, vyžadující konzultaci s lékařem je nutno považovat:

  • akutní zánět
  • Zhoubný nádor
  • poruchy štítné žlázy
  • diabetes
  • kožní alergie
  • těhotenství a menstruace

U klientù se zdravotními problémy a jsou-li vyššího věku se poraïtes lékařem.

Požívání jídla se doporučuje min. 30 minut před a po bylinném napařování.

Pokud se klient cítí nepříjemně, má divný nenormální pocit, zastavte okamžitě užívání.

Přerušte proceduru pokud se klient třese, má bolesti hlavy, pocit nevolnosti, zvracení.



Návštěvnost
 Týden
 Včera
 Dnes
 Celkem 516 
2016 © PiDi Soft |  Mapa stránek  |  Odkazy