Kavitace - Bezbolestná neinvazivní Liposukce bez chirurgie, Ostrava - Kavitace - Bezbolestná neinvazivní Liposukce bez chirurgie, Ostrava :: Ostrava :: Kavitace, Vacutherm, Liposukce, BodyRoll / Rolletic, Lymfodrenáž, Masáže, Vacu space therm

Naše nabídkaNaše nabídka


MENU UŽIVATELEMENU UŽIVATELE




Kavitace

Kavitace je moderní, bezbolestnou a vysoce účinnou alternativou chirurgické liposukci. Jedná se o neinvazivní bezpečné ošetření vhodné zejména k redukci tukových polštářkù, které jsou velmi obtížné odstranitelné dietou či cvičením. Zároveň toto ošetření revolučním zpùsobem formuje postavu. Břicho, stehna, hýždě, boky, kolena a ruce mohou být tvarovány bez anestezie, bolesti, jizev.

Klienti mohou pokračovat ve své denní rutině okamžitě po léčbě. Není zde žádná poléčebná bolest nebo diskomfort, pokožka zùstává nedotčena. Principem ošetření je rozbití membrány tukových buněk ultrazvukem. Obsah buněk se uvolní, dostane se do mezibuněčného prostoru a následně je pomocí presoterapie přirozeně odplaven lymfatickými a močovými cestami ven z těla.

Ošetření přístrojem Green Cavite Prestige je momentálně nejefektivnější prostředek jak se dlouhodobě zbavit tukových ložisek a celulitidy.

PØED A PO OŠETØENÍ:
Je doporučována hypokalorická dieta s omezeným příjmem tukù a soli. Je vhodné dodržovat pitný režim, zejména v den ošetření a několik dní po ošetření je nutné vypít minimálně 2 litry vody denně. Doporučujeme také zvýšit fyzickou aktivitu, která podporuje odstranění uvolněných tukových buněk a dochází tím k odplavování rozbitých tukových buněk močí.

PRÙBĚH OŠETØENÍ - FÁZE KAVITACE:
Pracovnice označí a přeměří ošetřovanou partii. Následně se aplikuje speciální gel a ultrazvukovou hlavicí se neustálými pohyby a mírným tlakem provede ošetření. Během ošetření mùže klient cítit lehké a jemné poštipování v ošetřované oblasti. Je normální, když klient slyší slabé pískání. Tato fáze trvá 20-40 minut podle velikosti ošetřované partie.

FREKVENCE A POČET OŠETØENÍ:
Je možné podstoupit ošetření 1 x za 14 dní, počet ošetření je závislý na požadovaných výsledcích.

VÝHODY OŠETØENÍ:

  • vysoká účinnost při redukci tukových polštářkù
  • ideální pro ošetření jak větších ploch, tak i menších partií
  • přesné zacílení na ošetřovanou partii
  • ošetření je neinvazivní - nedochází k narušení integrity pokožky
  • ošetření je všeobecně velmi dobře snášeno

VÝSLEDKY OŠETØENÍ:
Kavitace představuje neinvazivní, bezbolestnou a bezpečnou metodu, která umožňuje dosáhnout viditelných výsledkù již po prvním ošetření. Dochází ke skutečnému úbytku nahromaděného tuku, snižuje se objem a ubývají centimetry. Tvary postavy jsou formovány.

CO SEBOU:
Ke kavitaci si vezměte tepláky nebo dlouhé leginy, tričko, ponožky a vyplněný informační souhlas + zdravotní dotazník.

DOKUMENTY:
Tyto dokumenty je nutné vyplnit před prvním ošetřením:



Návštěvnost
 Týden
 Včera
 Dnes
 Celkem 515 
2016 © PiDi Soft |  Mapa stránek  |  Odkazy